Chocolate Raisin

GERESERVEERD


Geslacht: Moertje
Woonplaats: Hengelo OV
Geboren: 27-03-2017 (momenteel 1 jaar)
Voeding: Virbac brokjes
Vergoeding: gratis onder voorbehoud
Inclusief: volledig gevaccineerd, gechipt, Europees paspoort, 2-jarig implantaat is 4-12 geplaatst, altijd vrij van oormijt geweest.
Ze krijgt mee: wat brokjes, snoepjes, wat speeltjes, een hangmatje, etc.Raisin is precies 1 jaar en inmiddels al ruim 4 maanden op zoek naar haar nieuwe eigen huisje. Ze was aangehouden voor de fok, maar heeft helaas een tik van de maagproblemen meegekregen die momenteel gaande zijn door de prooi, waardoor we hebben besloten haar toch een implantaat te geven. Dat was een goede keuze, want ze doet het super met enkel wat ondersteuning van omeprazole (maagzuurremmer korrels). Het is pijnlijk om haar weg te moeten doen, maar omdat er in een frettery meer fretten zijn en ze nog zo jong is, gun ik haar een eigen baasje, ruimte en aandacht.

Raisin zit bomvol energie (niets overdreven, zelfs voor een fret). Ze is dus geen knuffeltje en houdt door haar maagproblemen ook niet enorm van opgepakt worden. Haar favoriete spelletje is "pak me dan" waarbij ze je al racend van object naar object uitdaagt. Ondanks mijn frettenervaring kan het een ware uitdaging zijn haar te pakken te krijgen. Ze is een ontsnappingskoningin. Als de kooi even open staat gaat ze er vlug vandoor, op de grond springend of via je schouder afzettend. Al mokkend en je uitdagende gaat ze ervandoor, voldaan dat het is gelukt. Raisin wil ook momenten zelf kunnen spelen dus heeft niet continu aandacht nodig. Ze is een HELE goede klimmer en een slimme meid. Ferret Nations en schuttingen zijn bijv. niet veilig bij haar.

Raisin is onder behandeling geweest bij de Frettenkliniek tot er mogelijk meer resultaten uit het onderzoek komen waar ze iets aan zou kunnen hebben. Ze mag gratis naar een nieuw huis, maar enkel als er niet wordt bezuinigd op haar kooi, voeding, medische zorg etc. Daarnaast hou ik graag geregeld contact hoe het met haar gaat. Door haar maagproblemen is het belangrijk dat ze op hetzelfde merk brokjes blijft en wekelijks wordt gewogen om haar gezondheid te monitoren.

Ik snap zeker dat het niet aanlokkelijk is voor haar te gaan middels haar profiel, maar het siert soms niet om juist alles te weten en eerlijk te willen zijn. Toch is ze er één om verliefd op te worden en met genoeg fans in de frettenwereld (helaas allen al bezet met een fretje). Je moet haar zien om haar charme te kennen en alles voor haar over te hebben. En juist wel alles weten lijkt me fijner dan een fret die niet eens onderzocht is. De juiste eigenaar zal het inzien, hoop ik! :)

Foto's

Puber Raisin
Eerste keer Raisin ontmoeten, bijna 6 weken
Eerste keer Raisin ontmoeten, bijna 6 weken
Ruim 5 weken
3 weken
/
Puber Raisin
Eerste keer Raisin ontmoeten, bijna 6 weken
Eerste keer Raisin ontmoeten, bijna 6 weken
Ruim 5 weken
3 weken