Klik hier om terug te gaan

Week 8

ma 31-07-17

Net losgelopen en daar waren ze wel klaar mee, maar toch dubbel zo blij weer in hun bekende veilige kooi te zitten. Oh goodies!Tijd is niet altijd aan mijn zijde en het werd iets sneller donker dan gedacht, dus de foto's van de pups volgen morgen. Wel alvast de gewichten. Vandaag 8 weken en ook Timber is vanavond gereserveerd!

Timber 549 gr
Oh boy 540 gr
Bazinga 570 gr
Gronimo 556 gr

Meep meep 470 gr
A je to 425 gr
Abracadabra 422 gr
Eureka 437 gr
Hallelujah 436 gr
Goodness 449 gr
Skål 418 gr

di 01-08-17

Het is bijna tijd voor de pups om het nest te verlaten. Vrijdag vertrekken 3 pups, en zaterdag vertrekken nog 3 pups.

Eureka zal echter naar een Deense fokker gaan en vormt een uitzondering. Haar vriendinnetje waarmee ze moet gaan samenleven (in Denemarken houden ze fretten nog samen) komt van Frettery Ainsley en logeert hier 2 maanden tot ze samen naar Denemarken mogen, zodat ze alvast aan elkaar kunnen wennen. Het wordt dus zelfs eerst nog iets drukker voor er meer rust gaat komen.

Geronimo (Garreth) blijft iets langer vanwege vakantie van zijn baasjes.

De laatste 3 dames zijn nog vrij in het nestje: Abracadabra, Goodness en Skål. Vooral Abracadabra maakt een kleine verandering door. Ze komt echt uit haar schulpje en wordt een druktemaker, maar ook best eens kan terugdeinzen zoals ik van haar gewend ben omdat het toch nog wel even eng is.

Vanavond en morgen krijgen de pups de laatste brokkengewenning nog vlug voor ze vertrekken. Ze gaan allemaal als een speer en zijn echt een groot genot om bij in de ren te zitten spelen.

Fé is sinds enkele dagen klaar aan het raken met de pups. Ze blaast her en der al flink tegen ze dat ze haar met rust moeten laten als ze haar blijven opzoeken, dus het kan wel wezen dat ik morgen de knoop door hak om haar alvast uit de kooi te halen. Dat gaat allemaal op gevoel, dus ik ga zien wat de dag morgen brengt.

Fotoalbum