Klik hier om terug te gaan

Vanaf week 9

ma 17-07-17

Zaterdag waren de pups 9 weken. Vrijdag zijn Popcorn, Humpty Doo en Punkeydoodles Corners verhuisd. Woensdag was More Tomorrow al verhuisd. Zaterdagochtend Zigzag. En gisteren Vulcan en Woolloomooloo. Gisteravond zijn daarom Fair Play en Patou naar een Ferret Nation deel bij de airco verhuisd, zodat Fé haar pups hun intrek in de serre konden nemen. Fair Play heeft duidelijk nog wat aan mama, dus ik ga gewoon op mijn gevoel af tot wanneer die combinatie nog handig is. Wat is het toch een heerlijk meisje! Ze vind de verhuizing naar een nieuwe ruimte lichtelijk spannend, maar is ook een stoere meid. Een filmpje van gisteravond:

ma 24-07-17

Het is de afgelopen week érg druk geweest met de ophaalronde van Patou pups, kiesronde van de Fé pups, komst van Kang, mijn mini vakantie en natuurlijk de begeleiding van de Patou pups en (trouble in paradise) pups van voorgaande jaren.

Ook Fair Play en Patou zijn een puzzeltje waard, die de afgelopen week niet meer met elkaar konden maar ook niet zonder elkaar. Dit kost beide momenteel nog steeds stress helaas. Patou eet weinig en graaft in haar poepbak van de frustratie die het huilgeluid van Fair Play veroorzaakt, en Fair Play kan maar niet rustig worden. Het is al veel beter geworden de laatste paar dagen gelukkig. Ze weet soms niet helemaal wat ze moet van gekkigheid. Zo kan ze loslopen en daar blij mee zijn, maar tegelijk wat jammeren, waardoor het gemok met wat huiltjes tegelijk is wat ze produceert. Lief blijft ze echter nog altijd en we spelen wat af! Ze begint de pubersnelheid en -energie al te pakken te krijgen.

Ik heb haar de eerste periode wat rust gegeven op het gebied van het nog moeilijker maken, maar vandaag moet ze er toch echt aan geloven: de brokkendagen. Ook Fair Play moet eraan wennen en anders duurt het te lang vanaf de vorige ronde. Ik ben benieuwd hoe ze het ervanaf gaat brengen.

Fotoalbum