Klik hier om terug te gaan

Week 7

vr 01-07-16

Vandaag een fotoshoot gehad. Met dank aan Natas voor de hulp weer met deze prachtige fotoshoot! Er volgt er nog 1, als de pups 8,5 week zijn (hoewel, tussendoor ook van mijzelf, maar ik ben lang niet zo goed :) ).

Echt een prachtige shoot geworden. Alle eigenaren krijgen de foto's alvast via WeTransfer.

Voor het eerst met de neusjes in de wind gestaan (zie de wang in de wind van Jack), want door het slechte weer hebben ze nog niet in de ren buiten kunnen spelen.

Op 6 weken was het peuterhappen nog in volle gang. Dat is intussen verdwenen en de behendigheid wordt met de dag groter.

di 05-07-16

Vanavond de playpen opgezet, zodat de pups ook lekker binnen bij me kunnen loslopen. Zo blijven ze ook de katten en hondenneus gewenning behouden. Helaas zorgt het weer er nog steeds voor dat we nog steeds geen buitenervaringen kunnen opdoen. Duimen voor goed weer aankomend weekend! Nadine kwam langs om met de pups te spelen en we zijn flink beklommen, soms wel 5 tegelijk. De motoriek is intussen dik in orde! Het filmpje was nog van vlak daarvoor bij het ontdekken van de ren. De pups liepen hun ronde vanochtend weer in de grotere losloopruimte. Een beetje afwisseling kan geen kwaad!

Fotoalbum

  • Nestgewichten rammen
  • Nestgewichten moertjes
  • Onderweg naar de fotoshoot locatie
  • Jack O'Lantern
  • Jack O'Lantern