Klik hier om terug te gaan

Week 9

vr 15-07-16

De Leiko heren en dames, voor de laatste keer compleet en 9 weken vandaag! Met hun eigen nieuwe namen. Ivey en Sina zijn al vertrokken. Omnom vertrekt vanavond. Morgenvroeg Dino. Zondag Nala, Letty en Hubble. En dan blijft Gwin (Patch) nog over! Zijn baasjes gaan nog even op vakantie dus hij blijft nog 2 weekjes langer.

do 21-07-16

Gwin maakt het goed, maar anders dan normaal de maximale 1 dag houdt hij het huilen lang vol. Hij huilt nu 4 dagen later nog steeds zodra ik binnenkom, in de hoop dat ik hem kom redden :D . Het is sinds gisteren vrij hartverscheurend, ook voor mij, want hij doet er wel heel lang over om te settelen. Hij speelt lekker met de Patoutjes los en gisteravond toen het ging regenen na een snelle stuiter, mocht hij ook even bij ze in de kooi tot aan de nacht. Hij eet goed, drinkt goed, is lief, dus hij doet vooral erg zielig.

Week 10

za 23-07-16

Happy to say dat Gwin het echt een heel stuk beter doet. Hij is al ruim 2 dagen flink aan het minderen met huilen en lijkt happy te zijn met zijn eigen kooi nu. Was nog maar net een halve of hele dag na onze laatste mailwisseling dat het al minder leek te worden, maar inderdaad kan ik dat inmiddels bevestigen :).

zo 24-07-16

Gwin begint een lange slungel te worden tot en met. Daarom ook lekker even die volle lengte op de foto erbij gezet! En hij heeft van die super relaxte hangende voetjes. Daar kan ik heerlijk mee bungelen :P. Geen gestreste fret dus, at all!

di 26-07-16

Vanavond is Gwin als laatste van de Leiko's verhuisd. Zijn baasjes zijn inmiddels terug van vakantie en zijn in de tussentijd goed op de hoogte gebleven. Ze konden niet wachten hem op te halen. Ik heb hem nog een extra dikke knuffel gegeven en 3x zoveel kusjes. Vreselijk... Ik heb er normaal niet veel moeite mee, maar Gwin doet wel even wat. Ik zal je missen lieve speelse vent! Het ga je goed.

Week 18

za 17-09-16

Het blijft leuk om na een tijdje op een rijtje te zetten hoe alles pups zijn uitgegroeid. De dames zijn nu wel uitgegroeid (op hooguit wat komend wintervet na), de rammen ook praktisch.

Beide nestjes zitten erg op 1 lijn, maar dat is logisch. Leiko komt immers zelf uit Patou en Lenn, en Lexx weegt exact evenveel als Lenn. Volgens verwachting dus!

Lelibel's Jack O'Lantern "Dino" - 1221 gram
Lelibel's Patchwork Pumpkin "Gwin" - 1322 gram
Lelibel's Samhain "Hubble" - 1430 gram
Lelibel's Fear of Friday "Omnom" - 1301 gram

Lelibel's Masked Vixen "Letty" - 610 gram
Lelibel's Eerie Mist "Nala" - 800 gram
Lelibel's Cats Eyes "Sina" - 628 gram
Lelibel's Doll Lady "Ivey" - 650 gram

Fotoalbum

  • Nestgewichten rammen
  • Nestgewichten moertjes
  • Patchwork Pumpkin "Gwin" lekker slapend
  • Al een hele lange pier geworden!