Klik hier om terug te gaan

Loops

wo 30-03-16

Patou haar dekking is toch vervroegd. Ze werd ineens in rap tempo hoog loops en zal één week na Leiko er zeker klaar voor zijn. Even een planning gemaakt voor de huisvesting die dan feilloos langs elkaar loopt onverwacht, plus entingen en keuringen kunnen dan mooi tegelijk. Voorjaarskriebels! Nog maar heel even aftellen.

di 07-04-16

Voor mijn gevoel heb ik zowel bij Leiko als Patou nu eerder een week te lang uitgesteld dan te kort (wat positief is, want te lang duurt het niet snel, te kort helaas wel). Het duurt intussen nog 2 dagen tot de dekking, maar Patou valt zowaar Eller lastig in de losloopruimte, zo erg heeft ze het te pakken ;). Die denkt op zijn beurt "wat ben jij nou aan het doen?" en mokt vervolgens vrolijk springend weg. Nog maar heel even te gaan voor haar gelukkig!

De dekking

za 09-04-16

Patou is vandaag 2 keer gedekt. Aangezien beide fretten / lijven het spelletje intussen wel kennen, ga ik ervanuit dat dit voldoende is. Patou vindt nog steeds zich laten dekken niet zo grappig t.o.v. andere dames en heeft moeite om zich eraan over te geven (ondanks dat ze al ruim een week Eller en Koda lastig viel...). Het zal vast wel goed komen met 2 dekkingen!

Fotoalbum