Klik hier om terug te gaan

Week 7

ma 01-08-16

Met enige moeite dankzij het vieze weer en de bewegelijkheid van de pups; de weekupdate. Ze gaan als een trein! De pupjes zijn afgelopen week uitgekozen en een tweetal heeft zelfs alvast hun namen gekregen. Summer zal samen met Lis (uit het Patou nestje), die Snow zal gaan heten, op voor Summer 10 weken leeftijd, verhuizen. Heeft ze mooi een weekje extra de tijd en kunnen ik en Fé nog een tijdje van Lis/Snow (altijd weer even wennen) genieten! Ook ram 2 heeft zijn naam gekregen: Maxwell.

di 02-08-16

En de naam van ram 1 is ook bekend: Sven.

wo 03-08-16

Voor het eerst in de nu hoge ren, en daardoor kunnen ze ook samen met mama Sarafina loslopen! Die is daar (te horen aan het hoge gemok door haar kleine lijfje) duidelijk heeeeel blij mee. Zo schattig!

Voorlopig even het laatste berichtje, doordat ik aankomend weekend voor een frettenshow in Denemarken zal jureren. Arnold zal voor alle fretten en pupjes thuis gaan zorgen en heeft een uitgebreide handleiding. Ik mag nog heel even 1 dag van deze liefjes genieten en dan ben ik zondag einde middag / begin avond weer thuis.

zo 07-08-16

YES! Eindelijk weer bij mijn kleine druifjes. Ik heb ze vreselijk gemist. De Saartjes kunnen ineens een stuk beter traplopen, komen allemaal op je af als ze terug in de kooi moeten i.p.v. dat ik ze moet verzamelen en (minder handig) zijn ineens onzindelijk geworden vandaag met wrs Sarafina aan kop. Arnold had al wat damage control gedaan, maar bij thuiskomst lekker even alle plekjes gebarricadeerd en hopelijk weer back to normal krijgen. De pups gaan iig super en zijn zelfs zindelijk in de losloopren, maar eenmaal 1 schaap over de dam (Sarafina dus) volgt de rest, dus even Sara weer op orde krijgen zodat ze geen pups kan stimuleren. Een heerlijk filmpje van na het loslopen nog even doorklieren in de kooi, nog even voor het slapen gaan. Genieten!

Fotoalbum

  • Nestgewichten rammen
  • Nestgewichten moertjes
  • Mama aan haar antibiotica kuurtje
  • Stout! Ineens onzindelijk na mijn weekend Denemarken